A BEFEKTETÉS

A DEFINICIÓ

Befektetésnek nevezzük egy adott pénzmennyiség felhasználását különféle vagyontárgyak megszerzésére a jövőbeni profit reményében.
Ezeket két nagy csoportba soroljuk a pénzügyi vagy a reálbefektetések közé. De míg az előbbi esetében valamilyen pénzeszközbe (részvény, kötvény bef. jegy) fektetjük vagyonunkat, addig a másik esetében valamilyen értékálló tárgyba például ingatanba történik a beruházás.

BEFEKTETÉSI CÉLÚ INGATLAN

Az ingatlanbefektetésnek számos nyilvánvaló előnye van. A minimális kitettség, mert a megtérülése más befektetésekhez képest kevésbé függ a hazai és a nemzetközi pénzügyi piac történéseitől. Az infláció elleni védelem, ugyanis az ingatlan értéke gyorsabban növekszik, mint az infláció, így lehetővé válik, hogy befektetésünk megőrizze a reálértékét. A befektetés irányítása, mivel az ingatlan egy kézzelfogható vagyontárgy, ennek eredményeként a tulajdonos módosíthatja azt, emelve annak értékét (felújítás, korszerűsítés, bővítés).

Mindezekkel szemben eddig ott volt a legnagyobb ellenérv, hogy az ilyen befektetés nem likvid. Eddig! Mert az általunk kínált konstrukció amellett, hogy megtartja, sőt tovább növeli a már meglévő előnyöket, még a 80%-os likviditást is biztosítani tudja (a hagyományos metódushoz képest).

ingatlan befektetés

A SZOLGÁLTATÁS

A SZOLGÁLTATÁS

A Cégünk 2012-ben azzal a céllal jött létre, hogy a hazai és a nemzetközi ingatlanpiac markáns és kiemelkedő szereplője legyen. Ezen célkitűzésünk sikerének záloga a munkatársaik több mint 20 éves szakmai tapasztalat mellett, az a konstrukció, amin keresztül meg tudjuk teremteni az alkalmat, valamint az eszközt arra, hogy minél többen élhessenek az ingatlanbefektetésben rejlő lehetőségekkel.

MIT SZÓLNA HOZZÁ?

HA AZT MONDANÁNK

  • Hogy az ügyfeleink számára egy olyan lehetőséget teremtettünk meg, amely által a tőzsdei befektetésekre jellemző extra hozamra tehetnek szert, csak éppen a pénz és tőkepiacokra jellemző kockázatokkal nem kell számolniuk.

  • Hogy ez a konstrukció nem valamilyen értékpapír, befektetési alap, de még csak nem is valamilyen tőzsdei ügylet, hanem egy olyan lehetőség, amelynek valós tárgyi fedezete van, és amely azonnal az ügyfelünk tulajdonába kerül. Ráadásul, ez akár 5-ször többet is érhet az egyösszegben elhelyezett tőkénél, ami nagyfokú biztonságot garantál.

  • Hogy ehhez az extra hozamot eredményező lehetőséghez az egyébként szüksége tőkének csupán a 20%-át kell egyösszegben elhelyezni, ezt követően pedig már csak a fix részleteket maradnak hátra, aminek köszönhetően a rendelkezésre álló pénzeszközök jelentős része (80%) likvid marad.

  • Hogy ezt az instrumentumot nem szükséges a futamidő alatt menedzselni, ápolni, gondozni és főleg nem kell különböző befektetési döntéseket hozni és/vagy stratégiát alkotni. Így, az sem különösebb időbeli ráfordítást, sem energiát nem igényel az ügyfeleinktől.

MAGAS HOZAMMAL BÍR, MERT MEGDUPLÁZHATÓ A TŐKE

Az ügyfeleink kalkulálható időtávon belül jelentős vagyongyarapodást érhetnek el.

BIZTONSÁGOS, MERT EZ EGY ZÁRT KONSTRUKCIÓ

Ugyanis már az első tőkerész elhelyezésekor azonnali az 1/1-es tulajdonszerzés.

LIKVID, MERT CSAK 20%-OT KELL LEKÖTNI

A fennmaradó összeg részletekben fizethető meg, a szabad tőke pedig másra fordítható.

BEFEKTETÉSI CÉLÚ INGATLAN LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

tájékoztatás

Tájékoztatás

Első lépésként részletesen elmondjuk, hogyan épül fel a konstrukció és mire lesz szüksége ahhoz, hogy igénybe tudja venni a szolgáltatást (hivatalos dokumentumok, nyomtatványok és személyes okmányok).

dokumentum

Igényfelmérés

Amelynek során, Ön megadja, mennyi pénzt fektetne be, ezt milyen értékű ingatlanba és milyen hasznosítási céllal tenné.

tanácsadás

Tanácsadás

Mivel elemzőink folyamatosan új szempontokat és rejtett összefüggéseket tárnak fel az ingatlanpiacra vonatkozóan, igény esetén segítünk Önnek a megfelelő ingatlant megjelölni.

ingatlan

Kiválasztás

Önnek egyrészt lehetősége lesz a folyamatosan bővülő és megújuló kínálatunkból kiválasztani, a leginkább megfelelő lakást vagy házat. De leadhatja egyedi paraméterek szerinti igénylését is, amire szintén érvényes lesz az összes kedvező feltétel.

szerződés

Szerződéskötés

Végül a kiválasztott ingatlanra vonatkozóan, a szükséges dokumentumok benyújtását követően megtörténik az 1/1-es tulajdont eredményező szerződéskötés, mindez teljes körű ügyvédi és földhivatali ügyintézés mellett.

PROPERTY MANEGEMENT

A befektetési, illetve vagyongyarapítási célú ingatlan vásárláskor, mindig felmerül a kérdés, ki fogja azt kezelni és a haszon realizálásához szükséges munkát elvégezni? Kiváltképp igaz ez, ha nem csak egy, hanem több ingatlanból álló portfolió felépítése a cél.

Szakértő csapatunk a lakástulajdonos, illetve a befektető válláról leveszi az ingatlankezeléssel kapcsolatos teendőket. Célkitűzésünk, hogy minél szélesebb körű és egyre magasabb színvonalú klasszikus ingatlankezelői és azzal kapcsolatos egyéb szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleink számára.

Működésünk alapja a szakértelem és a biztonság. Együttműködésünk kezdetén kijelölünk minden ingatlantulajdonos ügyfelünk számára egy személyes szakembert. Az ingatlantulajdonosunk személyes, dedikált ingatlankezelője közvetlen kapcsolatban áll az ügyfelekkel (mind az ingatlan tulajdonosával, mind a bérlőkkel/lakókkal). Fő feladata a karbantartással, kiadással és pénzügyi teljesítésekkel kapcsolatos mindennemű, az adott ingatlanhoz köthető ügyintézés.

KALKULÁTOR

A tervezéshez és az összehasonlításhoz elengedhetetlenek a releváns adatok és számok, az itt található kalkulátor ezt a folyamatot igyekszik megkönnyíteni.

Ft

EMLÉKEZTETŐ: A konstrukciónak köszönhetően, mindössze 20% tőke elegendő az 1/1-es tulajdonszerzéshez. Az igénybevétel feltételi könnyen teljesíthetők, a havi kiadás (kötelezettség) összege fix és azt nem terheli semmilyen extra díj vagy járulék.