ELŐTAKARÉKOSSÁG

MI LESZ A NYUGDÍJAKKAL?

A Magyar Nemzeti Bank, valamint a szakértők által közzétett tanulmányok egybehangzóan azt prognosztizálják, hogy a jelenlegi nyugdíjrendszer körülbelül 2035-ig tartható fent.
Mivel tehát a várható állami nyugdíjunk nagyon alacsony mértékű lesz, mindössze a nettó fizetésünk 35-50%-a. Így öngondoskodás vagyis egy saját nyugdíj célú megtakarítás nélkül teljesen ki leszünk szolgáltatva a mindenkori szociális rendszernek.
Egy olyannak, amelyben az állami szerepvállalás és a finanszírozás összeg évről évre csökkenni fog, miközben a nyugdíjasok száma folyamatosan emelkedik. Ennek a növekedésnek az ütemét jól mutatja, hogy míg 2015-ben 4,3 millió / 2,1 millió az arány, vagyis 2 keresőre jut 1 nyugdíjas, addig 2045-re már minden keresőre jutni fog egy-egy időskorúra.

A PROBLÉMA KEZELÉSE

A magyar nyugdíjrendszerben jelenleg folyik a 65 éves nyugdíjkorhatár bevezetése, a legtöbb nyugdíjba vonulóra már ez a korhatár érvényes. De ez csak a költségvetés bevételi oldalának tesz jót, hiszen nem a korábbi 62 éves, hanem 65 éves korunkig járulunk hozzá a nyugdíjkasszához, másrészt később kell elkezdeni a nyugdíjak kifizetését is.
Az elöregedő társadalom okozta problémára a nyugdíjjárulékok növelése lehetne a megoldás, vagyis emelni az összeget, amit az aktív munkavállalók után fizetnek be a munkáltatók. De Magyarországon ez a járulék már így is az egyik legmagasabb Európában, így azt nem nagyon lehet tovább növelni, vagyis e tekintetben zsákutcába került az állami nyugdíj.
A legtöbb szakértő egyetlen utat lát, mint lehetséges megoldást, ha mindenki a saját kezébe veszi a sorsát és még aktív kereső korában elkezd félretenni a saját nyugdíjára valamilyen megtakarítás formájában.

A MI MEGOLDÁSUNK

Elemeztük a jelenleg elérhető megtakarítási formákat és összevetettük azokat az ügyfelek igényeivel, valamint a nyugdíjrendszer jövőbeni alakulásával. Ennek során rajzolódott ki, egy olyan pénzintézetektől független alternatíva iránti igény, amelynek eredményeként, nyugdíjasként is, az aktív évek alatt megszokott életszínvonalon és körülmények között lehet majd élni.
Az általunk kínált szolgáltatás azok mellett, akik idejében elkezdenek félretenni ilyen céllal, azon vállalkozók és cégtulajdonosok számára is megoldást kínál. Akik több tíz évig csak a minimálbér vagy egy ahhoz közeli jövedelem után fizették be a nyugdíjjárulékaikat.
A megvalósítására az ingatlan a legoptimálisabb eszköz, és nem csupán azért, mert a pénzügyi befektetésekhez, magtakarításokhoz képest sokkal kevésbé van kitéve a gazdasági, adózási, jogszabályi változásoknak. Hanem azért is mert az ingatlan értéke mindig az inflációt meghaladó mértékben növekszik, tehát garantált a reálérték megőrzése ami hosszútávon igencsak fontos szempont.

A SZOLGÁLTATÁS

A SZOLGÁLTATÁS

Cégünk egy 2012-ben azzal a céllal jött létre, hogy a hazai és a nemzetközi ingatlanpiac markáns és kiemelkedő eredményeket produkáló szereplője legyen. Ezen célkitűzésünk sikerének záloga a munkatársaink több mint 20 éves szakmai tapasztalat mellett, az a konstrukció, amin keresztül meg tudjuk teremteni az alkalmat és az eszközt arra, hogy Ön a jól megérdemelt boldog időskort élhesse majd meg szeretteivel.

ÉRVEK MELLETTÜNK

 • Illetékkedvezmény:

  A konstrukciónak köszönhetően, tulajdonszerzéskor a vagyonszerzési illetéknek csupán 50%-át kell megfizetni.

 • Kedvező fizetési feltételek:

  A havi részletek összegét nem terheli sem kamat, sem más költség.

 • Többféle felhasználás:

  A konstrukció számtalan ingatlannal kapcsolatos cél megvalósítását teszi lehetővé

 • Rugalmasság:

  Egy a pénzintézeti feltételekhez képest egyszerűbb bírálati folyamat, amely szélesebb kör számára teszi elérhetővé az ingatlantulajdont.

 • Jól tervezhető:

  A szerződéskötéskor előre fixált havi részleteknek köszönhetően könnyen kalkulálható, kiválóan tervezhető.

 • Biztonságos:

  A konstrukcióból adódó, valamint a törvényi garanciák együtteséből álló pénzügyi védelem.

 • Extra lehetőség:

  A tulajdonszerzéshez felhasználhatók az állami támogatással növelt lakástakarékpénztári megtakarítások is.

SAJÁT NYUGDÍJ LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

tájékoztatás

Tájékoztatás

Első lépésként részletesen elmondjuk mire lesz szüksége ahhoz, hogy a szolgáltatásainkat igénybe tudja venni (dokumentumok, nyomtatványok és személyes okmányok).

dokumentum

Igényfelmérés

Egyeztetjük Önnel milyen paraméterekkel rendelkező ingatlannal tudja megteremteni a boldog nyugdíjas évekhez szükséges anyagi biztonságot.

ingatlan

Kiválasztás

Ez történhet a folyamatosan bővülő és megújuló kínálatunkból. De leadhatja egyedi paraméterek szerinti igénylését is, amire szintén érvényes lesz az összes kedvező feltétel.

szerződés

Tulajdonba vétel

Végül a kiválasztott ingatlanra vonatkozóan, a szükséges dokumentumok benyújtásával megtörténik az 1/1-es tulajdont eredményező szerződés aláírása, mindez a teljes körű ügyvédi és földhivatali ügyintézés mellett.

KALKULÁTOR

A tervezéshez és az összehasonlításhoz elengedhetetlenek a releváns adatok és számok, az itt található kalkulátor ezt a folyamatot igyekszik megkönnyíteni.

Ft

EMLÉKEZTETŐ: A konstrukciónak köszönhetően, mindössze 20% tőke elegendő az 1/1-es tulajdonszerzéshez. Az igénybevétel feltételi könnyen teljesíthetők, a havi kiadás (kötelezettség) összege fix és azt nem terheli semmilyen extra díj vagy járulék.