INGATLANBEFEKTETÉS OKOSAN!

KÍVÁNCSI, HOGYAN VÁSÁROLHAT BEFEKTETÉSI INGATLANT 50%
KEDVEZMÉNNYEL?

Befektetni nem könnyű.

A vírushelyzet hatására végbemenő gazdasági történések bebizonyították, hogy szinte az ingatan az egyetlen olyan instrumentum, amely válságállónak mutatkozik. A tőzsdéken és a pénzpiacokon óriási kilengések tapasztalhatók, a forint árfolyama egyre másra döntögeti a saját negatív rekordjait. A valós infláció pedig teljesen felemészti a befektetők által remélt (reál)hozamot.

Persze a hagyományos ingatlanbefektetési metódussal szemben is vannak ellenérvek: Az invesztált tőke nem likvid, kiszámíthatatlan a profit alakulása, jelentős összeggel kell rendelkezni, amit ráadásul 10-15 évre le kell kötni.

Ingatlan befektetés másként.

Cégünk ezeknek a hátrányoknak a kiküszöbölésével alkotta meg a saját befektetési konstrukcióját, amelynek végeredménye:

A *80%-os likviditási mutató a garantált legalább 50%-os profit a rövid mindössze *5 éves futamidő az 50%-os illetékkedvezmény a lakástakarékpénztári megtakarítások felhasználásnak biztosítása és nem utolsó sorban az eszköz a jelentős adóoptimalizálásra. (*a választott befektetési opcióktól függően.)

KONSTRUKCIÓNK ELŐNYEI

ingatlanbefektetés

MAGAS HOZAM ÉS MEGDUPLÁZHATÓ TŐKE

Az ügyfeleink kalkulálható időtávon belül jelentős vagyongyarapodást érhetnek el.

ingatlanbefektetés

BIZTONSÁGOS, MERT EZ EGY ZÁRT KONSTRUKCIÓ

Ugyanis már az első tőkerész elhelyezésekor azonnali az 1/1-es tulajdonszerzés.

ingatlanbefektetés

LIKVID, MERT CSAK A TŐKE 20%ÁT KELL LEKÖTNI

A fennmaradó összeg részletekben fizethető meg, a szabad tőke pedig másra fordítható.

RÓLUNK MONDTÁK

ingatlan befektetés

„Befektetőként osztom meg a tapasztalatomat, volt egy kis megtakarításom de arra nem volt elég hogy akár mit is vegyek de a Four Generations Property SE megtalálta a megoldást hogy a kis emberek is ingatlanhoz jussanak. Teljesen megvoltam elégedve a szolgáltatással. Aki nem hiszi járjon utána, nyugodtan be lehet menni az irodába egy kötetlen beszélgetésre. Merem ajánlani mindekinek.”

Marosvölgyi László

ingatlan befektetés

„Teljeskörű tájékoztatás és egyben profi ügyintézés. Nagyon megvagyok elégedve, ezért jó szívvel tudom ajánlani.”

Németh Anikó

ingatlan befektetés

„Ezúton is szeretném megköszönni a rugalmas és professzionális ügyintézést a Four Generations Property SE észéről. Remélem hamarosan ismét lesz lehetőségem egy újabb szerződéskötésre. Befektetni vágyóknak bizalommal ajánlom!”

Tóth Tibor

ingatlan befektetés

„A társammal már három ingatlant vettünk a cégen keresztül, nagyon meg voltunk elégedve a rugalmas testre szabott ügyintézéssel és a számunkra megfelelő ingatlanok megtalálásával. Az egész konstrukció jól működik, azt kell mondanom, hogy idáig ez a legjobb ingatlan alapú befektetési forma. Személy szerint csak ajánlani tudom mindenkinek, aki közép vagy hosszabb távra szeretne jól megtérülő befektetést eszközölni.”

Fliszár Krisztián

IGEN, EZ MÁR A JÖVŐ!

IGEN, EZ MÁR A JÖVŐ!

KIK VAGYUNK

A Four Generations Property SE egy 2012-be alapított Európai Részvénytársaság, amely azzal a céllal jött létre, hogy a hazai és a nemzetközi ingatlanpiac markáns és kiemelkedő szereplője legyen. Ezen célkitűzésünk sikerének záloga a munkatársaik több mint 20 éves szakmai tapasztalat mellett, az a saját ingatlanbefektetési konstrukció, amin keresztül meg tudjuk teremteni az alkalmat, valamint az eszközt arra, hogy minél többen élhessenek az ingatlanbefektetésben rejlő lehetőségekkel.

ingatlanbefektetés
ingatlanbefektetés

JELENTKEZÉS SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA

ingatlanbefektetés

KIK VAGYUNK

A Four Generations Property SE egy 2012-be alapított Európai Részvénytársaság, amely azzal a céllal jött létre, hogy a hazai és a nemzetközi ingatlanpiac markáns és kiemelkedő szereplője legyen. Ezen célkitűzésünk sikerének záloga a munkatársaik több mint 20 éves szakmai tapasztalat mellett, az a saját befektetési konstrukció, amin keresztül meg tudjuk teremteni az alkalmat, valamint az eszközt arra, hogy minél többen élhessenek az ingatlanbefektetésben rejlő lehetőségekkel.

JELENTKEZÉS SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA