Befektetési ingatlanok akár 50% kedvezménnyel

Cégünk kizárólag életjáradékos lakásokkal és házakkal foglakozik, ugyanis az ingatlanpiac e speciális szegmense az, amely sokkal szélesebb profitsávval és jóval magasabb likviditási mutatóval bír, mint a hagyományos ingatlanbefektetési metódusok.

„Teljeskörű tájékoztatás és egyben profi ügyintézés. Nagyon megvagyok elégedve, ezért jó szívvel tudom ajánlani.”

Németh Anikó

Tulajdonszerzés kockázat nélkül

A vírushelyzet hatására végbemenő gazdasági történések bebizonyították, hogy szinte az ingatan az egyetlen olyan instrumentum, amely válságállónak mutatkozik. A tőzsdéken és a pénzpiacokon óriási kilengések tapasztalhatók, a forint árfolyama egyre másra döntögeti a saját negatív rekordjait. A valós infláció pedig teljesen felemészti a befektetők által remélt (reál)hozamot. Persze a hagyományos ingatlanbefektetési metódussal szemben is vannak ellenérvek: Az invesztált tőke nem likvid, kiszámíthatatlan a profit alakulása, jelentős összeggel kell rendelkezni, amit ráadásul 10-15 évre le kell kötni.

Cégünk ezeknek a hátrányoknak a kiküszöbölésével alkotta meg a saját befektetési konstrukcióját, amelynek végeredménye: A *80%-os likviditási mutató a garantált legalább 50%-os profit a rövid mindössze *5 éves futamidő az 50%-os illetékkedvezmény a lakástakarék-pénztári megtakarítások felhasználásnak biztosítása és nem utolsó sorban az eszköz a jelentős adóoptimalizálásra. (*a választott befektetési opcióktól függően.) Fontos tudnivaló, hogy az életjáradéki szerződés NEM azonos a tartási (eltartási) szerződéssel! Az életjáradéki szerződés esetében nincs gondozási kötelezettsége a befektetőnek, mert azt egy egyszeri és vagy rendszeres kifizetéssel váltja meg. Tehát ez tisztán egy üzleti megállapodás.

A szolgáltatásunkon keresztül a szektornak ebből a különleges részéből lehet ingatlanokhoz jutni, méghozzá úgy, hogy a tulajdonszerzéshez a valós piaci értéknek csupán a 20-50%-át kell kifizetni.

Konstrukciónk előnyei

Magas hozam és megduplázható tőke

Az ügyfeleink kalkulálható időtávon belül jelentős vagyongyarapodást érhetnek el. Prémium vagyonépítési szolgáltatásunkat lakossági ügyfelek vehetik igénybe minimálisan 25 millió forint indulótőkével. A kisebb tőkével rendelkező ügyfelek élhetnek az egyedi elbírálás lehetőségével. A vagyongyarapításba egyszerűen bevonhatja lakástakarék-pénztári megtakarításait és automatikusan élvezheti az 50%-os illetékkedvezmény előnyét.

Biztonságos, zárt konstrukció

Ugyanis már az első tőkerész elhelyezésekor azonnali az 1/1-es tulajdonszerzés. A szolgáltatás kiszámítható fix díjért vehető igénybe, nálunk rejtett költségekkel nem kell számolnia.

Akár 80%-os likviditási mutató

A hagyományos ingatlanbefektetési metódusokhoz képest nálunk az ingatlanérték akár 80%- a likvid maradhat mindez extra költségek nélkül. A fennmaradó összeg részletekben fizethető meg, a szabad tőke pedig másra fordítható.

Hogyan működik?

Első lépésként részletesen elmondjuk a konstrukciót és, hogy mire lesz szüksége ahhoz, hogy igénybe tudja venni a szolgáltatást (hivatalos dokumentumok, nyomtatványok és személyes okmányok). Amelynek során, Ön megadja, mennyi pénzt fektetne be, ezt milyen értékű ingatlanba és milyen hasznosítási céllal tenné.

Mivel elemzőink folyamatosan új szempontokat és rejtett összefüggéseket tárnak fel az ingatlanpiacra vonatkozóan, igény esetén segítünk Önnek a megfelelő ingatlant megjelölni.

Önnek egyrészt lehetősége lesz a folyamatosan bővülő és megújuló kínálatunkból kiválasztani, a leginkább megfelelő lakást vagy házat. De leadhatja egyedi paraméterek szerinti igénylését is, amire szintén érvényes lesz az összes kedvező feltétel.

Végül a kiválasztott ingatlanra vonatkozóan, a szükséges dokumentumok benyújtását követően megtörténik az 1/1-es tulajdont eredményező szerződéskötés, mindez teljes körű ügyvédi és földhivatali ügyintézés mellett.

Miért válasszon minket?

A Four Generations Property SE egy 2012-be alapított Európai Részvénytársaság, amely azzal a céllal jött létre, hogy a hazai és a nemzetközi ingatlanpiac markáns és kiemelkedő szereplője legyen. Ezen célkitűzésünk sikerének záloga a munkatársaik több mint 20 éves szakmai tapasztalat mellett, az a saját ingatlanbefektetési konstrukció, amin keresztül meg tudjuk teremteni az alkalmat, valamint az eszközt arra, hogy minél többen élhessenek az ingatlanbefektetésben rejlő lehetőségekkel.

Portfólióját maximális diszkrécióval, professzionálisan építjük és kezeljük. Továbbá dedikált tanácsadó gondoskodik arról, hogy a vagyonképzés folyamatáról bármikor tájékozódhasson.

Ügyfeleink számára az ország minden pontján elérhetővé tettük a szolgáltatásunkat.

TAPASZTALAT

INGATLANÉRTÉK

ILLETÉK MEGTAKARÍTÁS

TŐKE KEDVEZMÉNY

20+ év
3,7 milliárd Ft
75+ millió Ft
1,9 milliárd Ft

TAPASZTALAT

20+ év

INGATLANÉRTÉK

3,7 milliárd Ft

ILLETÉK MEGTAKARÍTÁS

75+ millió Ft

TŐKE KEDVEZMÉNY

1,9 milliárd Ft

Rólunk mondták

„Befektetőként osztom meg a tapasztalatomat, volt egy kis megtakarításom de arra nem volt elég hogy akár mit is vegyek de a Four Generations Property SE megtalálta a megoldást hogy a kis emberek is ingatlanhoz jussanak. Teljesen megvoltam elégedve a szolgáltatással. Aki nem hiszi járjon utána, nyugodtan be lehet menni az irodába egy kötetlen beszélgetésre. Merem ajánlani mindekinek.”

Marosvölgyi László

„Ezúton is szeretném megköszönni a rugalmas és professzionális ügyintézést a Four Generations Property SE észéről. Remélem hamarosan ismét lesz lehetőségem egy újabb szerződéskötésre. Befektetni vágyóknak bizalommal ajánlom!”

Tóth Tibor

„A társammal már három ingatlant vettünk a cégen keresztül, nagyon meg voltunk elégedve a rugalmas testre szabott ügyintézéssel és a számunkra megfelelő ingatlanok megtalálásával. Az egész konstrukció jól működik, azt kell mondanom, hogy idáig ez a legjobb ingatlan alapú befektetési forma. Személy szerint csak ajánlani tudom mindenkinek, aki közép vagy hosszabb távra szeretne jól megtérülő befektetést eszközölni.”

Fliszár Krisztián

Jelentkezés személyes konzultációra