SAJÁT INGATLAN

A JELENLEGI LAKÁSHELYZET

A magyaroknak – de a régiós országokban lakóknak is – alapvető céljaik között szerepel a saját tulajdonú lakás megszerzése, ezért akár évtizedekre is hajlandók eladósodni, persze van egy határ, ami fölött már elgondolkodtató lehet, hogy megéri-e mindent egy lapra feltenni egy saját lakásért.

Ettől függetlenül vagy éppen ezért, a lakáscélú megtakarítást igencsak ajánlott minél előbb megkezdeni, már csak azért is mert az elmúlt öt évben a fővárosban több mint a duplájára nőttek az ingatlanárak, és a vidéki nagyvárosokban sem alakult sokkal kedvezőbben a helyzet. Még a  jegybank is felhívta a figyelmet arra, hogy a csökkenő hitelkamatok ellenére is egyre nehezebb ingatlanhoz jutni.

VAN MEGOLDÁS

Méghozzá eladósódás és jelzálogteher nélkül! Ugyanis az általunk kínált konstrukció a hitelfelvétel szükségtelenné tétele mellett segíti a saját ingatlan megszerzését. Ezen új alternatíva alapját kizárólag életjáradékkal érintett magyarországi ingatlanok képzik, ezért lehetséges az, hogy a piaci érték (vételár) jelentős részét a tulajdonszerzéshez nem kell kifizetni.

saját ingatlan

ÉRVEK MELLETTÜNK

 • Illetékkedvezmény:

  A konstrukciónak köszönhetően, tulajdonszerzéskor a vagyonszerzési illetéknek csupán 50%-át kell megfizetni.

 • Kedvező fizetési feltételek:

  A havi részletek összegét nem terheli sem kamat, sem más költség.

 • Többféle felhasználás:

  A konstrukció számtalan ingatlannal kapcsolatos cél megvalósítását teszi lehetővé

 • Rugalmasság:

  Egy a pénzintézeti feltételekhez képest egyszerűbb bírálati folyamat, amely szélesebb kör számára teszi elérhetővé az ingatlantulajdont.

 • Tervezhetőség:

  A szerződéskötéskor előre fixált havi részleteknek köszönhetően könnyen kalkulálható, kiválóan tervezhető.

 • Biztonságos:

  A konstrukcióból adódó, valamint a törvényi garanciák együtteséből álló pénzügyi védelem.

 • Extra lehetőség:

  A tulajdonszerzéshez felhasználhatók az állami támogatással növelt lakástakarékpénztári megtakarítások is.

A SZOLGÁLTATÁS

A SZOLGÁLTATÁS

Cégünk 2012-ben azzal a céllal jött létre, hogy a hazai és a nemzetközi ingatlanpiac markáns és kiemelkedő eredményeket produkáló szereplője legyen. Ezen célkitűzésünk sikerének záloga a munkatársaink több mint 20 éves szakmai tapasztalat mellett, az a konstrukció, amin keresztül meg tudjuk teremteni az alkalmat és az eszközt arra, hogy minél többen élhessenek saját ingatlanban rejlő lehetőségekkel.

ELŐNYÖK

VELÜNK, BÁRKI MÁSNÁL KEDVEZŐBB FELTÉTELEK MELLETT JUTHATSZ INGATLANHOZ

Ha lakásvásárlás a cél, nálunk lényegesen kevesebbet kell a zsebedből kivenned és nem fogsz eladósodni sem. Velünk olyan ingatlanhoz juthatsz, amilyenre mindig is vágytál!

SEHOL MÁSHOL NEM TAPASZTALHATÓ KEDVEZMÉNY AZ INGATLAN ÁRÁBÓL

Amihez csupán be kell nyújtanod az igénylésed, hogy a sikeres bírálatot követően, szerződést köthess a kizárólag nálunk elérhető ingatlanok egyikére.

SZÉLESKÖRŰ FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGET BIZTOSÍT

A nyugdíj előtakarékossági vagy befektetési cél mellett, akár egy saját vállalkozás felépítése is megvalósítható a konstrukción keresztül.

KISZÁMÍTHATÓ ÉS KOCKÁZATMENTES

Mert a havonta fizetendő összeg garantáltan nem változik, és mert ennek köszönhetően nincs sem inflációs sem kamatkockázat.

SAJÁT INGATLAN LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

tájékoztatás

Tájékoztatás

Első lépésként részletesen elmondjuk mire lesz szükséged ahhoz, hogy a szolgáltatásunkat igénybe tudd venni (hivatalos dokumentumok, nyomtatványok és személyes okmányok).

dokumentum

Igényfelmérés

Egyeztetjük veled milyen paraméterekkel rendelkező ingatlanra vagy ingatlanokra vonatkozóan kerül aláírásra a megbízási szerződés.

ingatlan

Kiválasztás

Ez történhet az azonnal elérhető és folyamatosan megújuló kínálatunkból. De leadhatod egyedi paraméterek szerinti igénylésed is, amire szintén érvényes lesz az összes kedvező feltétel.

szerződés

Szerződéskötés

Végül a kiválasztott ingatlanra vonatkozóan, a szükséges dokumentumok benyújtásával megtörténik az 1/1-es tulajdonba vétel, mindez a teljes körű ügyvédi és földhivatali ügyintézés mellett.

KALKULÁTOR

A tervezéshez és az összehasonlításhoz elengedhetetlenek a releváns adatok és számok, az itt található kalkulátor ezt a folyamatot igyekszik megkönnyíteni.

Ft

EMLÉKEZTETŐ: A konstrukciónak köszönhetően, mindössze 20% tőke elegendő az 1/1-es tulajdonszerzéshez. Az igénybevétel feltételi könnyen teljesíthetők, a havi kiadás (kötelezettség) összege fix és azt nem terheli semmilyen extra díj vagy járulék.

GYIK

Budapesten minimum 30 millió Ft, vidéken minimum 20 millió Ft forgalmi értékű ingatlanokra lehet szerződni.

A természetes személyek és a jogi személyiségek esetében is adott a lehetőség, de maximum 3 db ingatlanra vonatkozóan vehető igénybe a szolgáltatás.

A lakás vagy ház értékbecsléssel megállapított piaci értékének 20%-ával kell rendelkezni.

A megbízási szerződés részünkről történő elfogadását, egy úgynevezett Check Time előzi meg. Amely során a finanszírozási képességen túl azt is ellenőrizzük, hogy az igényelni kívánt ingatlan paramétereit a piaci helyzet és a kínálat alátámasztják-e.

A szerződésben rögzítésre kerülő feltételek, amelyek azt is biztosítják, hogy a forgalmi érték jelentős részét az 1/1-es tulajdonszerzéshez, nem kell kifizetned.

Amennyiben a kínálatunkban szereplő lakások vagy házak közül választasz, akár 2-3 napon belül is megtörténhet a tulajdonátruházás.

Csupán a kiválasztott és/vagy az igényelni kívánt ingatlan forgalmi értékének 2%-ával megegyező összegű szerződéskötési díjat kell megfizetned.

Egyrészt egy életjáradéki jog, másrészt használati jog (NEM haszonélvezeti jog!), amely a tulajdonosi jogok minél nagyobb arányú gyakorlását hivatott biztosítani.

A rendszeres járadéki összeg egy hiteles és független értékbecslés, valamint egy speciális képlet alapján kerül kiszámolásra.

A havi díj mértéke a szerződésben fixálva lesz, így az nem változik, nem emelkedik.

A járadékos elhunytáig, viszont bizonyos feltételek teljesülése esetén a járadékos kiköltözését követően az ingatlan azonnal birtokba vehetővé, illetve hasznosíthatóvá válik.

Ebben az esetben lehetőséged lesz arra, hogy átadd a szerződést a kötelezettséget és persze ezzel együtt az ingatlant is másnak. Így amellett, hogy mentesülsz a havi díjak további fizetésétől, az új belépőtől megkapod az addig kifizetett összegeket.