Médiamegjelenések

Cikkek Videók

Cikkek

Property Investments

A lehető legtávolabb a mainstreamtől!

A mi küldetésünk, vállalásunk, hogy hírt adjunk az olyan lehetőségekről alternatívákról, amelyek túlmutatnak a mára elavultnak tekinthető stratégiákon. Emellett szakértőink új szempontokra és rejtett összefüggésekre is igyekeznek rávilágítani, amelyek segítenek olvasóinknak megvalósítani az ingatlanbefektetéssel kapcsolatos céljaikat.

Esély sincs a jelentős árkorrekcióra az ingatlanpiacon

Esély sincs a jelentős árkorrekcióra az ingatlanpiacon

Bár az állítás a teljes lakóingatlan piacra értendő, azonban érdemes külön-külön is megvizsgálni az új és a használt lakások szegmensét mert így világossá válik miért gondolják ezt a Four Generations Property szakértői.

Az ingatlanbefektetések Teslája?

A Hamu és Gyémánt magazinban jelent meg egy kétoldalas cikk az alapító, tulajdonos formabontó, innovatív ötletéről és arról ami ebből megszületett, a szolgáltatásunkról.

Infláció és emelkedő hitelkamatok: Hogy reagál az ingatlanpiac?

Infláció és emelkedő hitelkamatok: Hogy reagál az ingatlanpiac?

Ahogy azt 3 hónappal ezelőtt megjósoltuk, az elmúlt negyedévben a lakásárak tovább szárnyaltak, a Balaton népszerűbb, mint valaha és a pénzromlás is egyre markánsabban éreztetni a hatásait. De mi várható a következő időszakban? Erre keressük a választ a Four Generations Property SE harmadik negyedéves prognózisában.

Ősszel jön a hazai ingatlanpiac csúcstalálkozója

Ősszel jön a hazai ingatlanpiac csúcstalálkozója

A Four Generations Property SE szakmai támogatóként és előadóként is részese lesz ennek a kiemelt fontosságú eseménynek, ahol a hazai ingatlanszakma legfontosabb szereplői, a befektetések, a fejlesztések, a finanszírozás, a makrogazdasági folyamatok, a technológia újdonságok, a home office, az üzemeltetés, a retail, a hotel, az e-kereskedelem, logisztika, és a lakáspiac, témakörében.

fourgen

Pénzt csak jó helyen! Váltsuk át befektetéseinket infláció-, háború és válságállóra?

Hol tartsuk a magas inflációs veszélyek, a jelentős áremelkedések, a háborús fenyegetettség, a világgazdasági válság alakulása közepette a pénzünket? Mibe fektessük, ami értéket őriz, biztonságos és nem olvasztja el a kétszámjegyű infláció sem?

four generations property

Mi várható az ingatlanpiacon? Fel vagy le?

Orosz-ukrán háborús helyzet, a nemzetközi szankciók okozta gazdasági bizonytalanság, az enyhén szólva is gyengélkedő forint, az elszabadult infláció. Külön-külön is képesek befolyásolni az ingatlanpiaci folyamatokat, ezért sokan az árcsökkenésre voksolnak. De vajon igazuk van? A Four Generations Property prognózisa a második negyedévre.

INGATLANBEFEKTETÉSI KONFERENCIA

Ingatlanbefektetési konferencia

Ingatlant értékesít? Ingatlant vásárol? Cégként teszi ezt vagy magánszemélyként? Ingatlant közvetít, épít, vagy más módon él az ingatlanokból? Fektessen önmagába, jöjjön el az Ingatlanbefektetési Konferenciára!

haszon

Az ingatlandiszkont most a menő!

A Haszon Magazin áprilisi számában a befektetési tippek témakörben jelent meg cikkünk. A féláron megszerezhető befektetési ingatlanokról az előrehozott profitról és más előnyökről.

fourgen

Ingatlanpiaci trendek 2022-ben, ahogyan a Four Generations Property látja

Egy olyan év után, mint amilyen 2021-es volt, izgalmas kérdés, mit tartogathat 2022, és mibe érdemes fektetni idén. A Four Generations Property szakembereinek már hosszú évek óta kiemelt feladata a piac és a gazdasági események folyamatos figyelése, továbbá prognózisok megalkotása. A cég fennállásának 10. évfordulója jó alkalom, hogy elindítsuk a negyedéves előrejelzések közzétételét, ezzel is segítve az ingatlanba befektetni szándékozók döntéseit.

four genenations

Tovább emelkednek a lakásárak vagy pukkan a lufi?

A negyedik hullám tetőzésével megszaporodtak azok az elemzések, amelyek az ingatlanpiac, és ezen belül is a lakóingatlan szegmens jövőjét próbálják kifürkészni. Legtöbben további drágulást prognosztizálnak az építőanyag árak növekedése és az emelkedő bérek okán. Ami teljesen készenfekvő hiszen a beruházók nem fogják olcsóbban adni a lakásokat, amelyeknek a kivitelezése drágább lesz, mint a megelőző években.

four generations property

Van 25-30 milliója? Akkor nincs akadálya, hogy dúsgazdag legyen! A Four Generations Property elmondja, mit kell tennie

A változó kamat és inflációs környezetben 25-30 milliós tőkéből sokaknak csak az aranytömbbe, műkincsbe való invesztálás vagy a hagyományos ingatlanbefektetés jut az eszébe. Pedig a bizonytalan gazdasági pénzügyi környezet életre hívott egy új a kihívásokhoz alkalmazkodó konstrukciót, amely igencsak bővelkedik a lehetőségekben.

ingatlanbefektetés

A Four Generations Property szerint átgondolatlan a használt ingatlanok háttérbe szorítása az otthonteremtési kedvezmények javára

A kormány otthonteremtéssel kapcsolatos legújabb intézkedései és a korábban meghirdetett programok eddigi hatásainak összegzése ismét felszínre hozott egy régóta fennálló problémát.

ingatlanbefektetés

Saját lakást olcsóbban? A Four Generations Property szerint van megoldás

Az úgynevezett életjáradékos lakások piaca remek lehetőséget nyújt azoknak, akik jóval olcsóbban szeretnének hozzájutni egy jó befektetési lehetőséghez.

ingatlanbefektetés

Új korszak az ingatlan-
befektetésben: A Four Generation Property megoldást kínál

Az elmúlt másfél év jelentős hatást gyakorolt a befektetési célú ingatlanok piacára is. A hagyományos módszert követőknek egyre kevesebb babér terem, sőt a korábbi akvizíciók okán milliárdos nagyságrendű tőke ragadt bent a lakásokban.

A Four Generations Property már jóideje figyelmeztet a leszakadó bérleti díjakra

Egy évtized alatt 100 százalékos dráguláson mentek keresztül a hazai lakásárak, ez a duplázódás, még EU-s összehasonlításban is kiugró mértékűnek számít. Egy-két ország van csupán – Észtország és Luxemburg -, ami ilyen időtávon még ennél is magasabb számokat tudott produkálni. Ezzel szemben a bérleti díjak 2010 és 2021 első negyedéve között „mindössze” 40 százalékkal nőttek.

four generations property

Környezetszennyező a társasházépítés? A Four Generations Property szerint a régi ingatlanokban bőven van még lehetőség

Gondolt már az építészetre úgy, mint környezetszennyezésre? Hogy nem csak az építés, de a bontás is rengeteg energiával jár? Miért is ne lehetne egy egész házat újra hasznosítani? Teszi fel az egyre időszerűbb kérdéseit a Magyar Építőművészek Szövetsége.

four generations property

A FOUR GENERATIONS PROPERTY SE szerint már nem a bérbeadás a legjobb hasznosítás az ingatlanpiacon

Lakáscélú ingatlant többféleképpen lehet hasznosítani: a legtöbben elsősorban saját lakást szeretnének, míg az ingatlanbefektetésben gondolkodók legtöbbje elsősorban bérbeadás útján igyekszik hasznot elérni.

four generations property

Ingatlanbefektetés: piaci körkép és lehetőségek egy trendcsináló tanácsadó szemével

Az utóbbi időben az ingatlanokba való befektetés ismét egyre népszerűbb: a globálisan elhúzódó Covid-járvány és járulékos következményei, mint a korlátozások miatt egyre több ország költekezik és támogat bizonyos szektorokat: többek között ez a pénz elértéktelenedéséhez, inflációjához vezet.

four generations property

A Four Generations Property megoldása a gyorsuló infláció ellen

Júniusban 5,3%-kal nőttek a fogyasztói árak Magyarországon, ami az elemzők többségét igencsak meglepte, ők ugyanis 4,9%-os inflációra és arra számítottak, hogy az előző hónaphoz képest csökken az pénzromlás, ezzel szemben tovább nőtt.

four generations property

A Four Generations Property SE újragondolta az ingatlanbefektetési alapvetéseket

A koronavírus járványt követő, az eddigiektől eltérő, sok szempontból mesterségesen előállított gazdasági válságra az ingatlanpiac is új típusú válaszokat adott. Olyan elgondolások lettek természetesek, amelyeket az eddig uralkodó ingatlanbefektetési főáram képviselői általában elvetendő megközelítésnek tartottak.

CRS és magas profit

Four Generations Property SE – CSR és magas profit az ingatlanpiacon, egyszerre?

A lakáscélú ingatlanok befektetői nagyon jól tudják, hogy ez a szegmens sok szempontból igen más, mint például devizába, részvényekbe vagy kriptovalutába fektetni: az egyik fontos szempont az, hogy az ingatlanokban valaki lakik, így a befektető közvetlenül is szerepet vállal az ott lakók életében.

FOUR GENERATIONS PROPERTY SE

A FOUR GENERATIONS PROPERTY SE és a fekete hattyúk

A Fekete Hattyú szókapcsolatot a legtöbben Black Swan című, 2010-es amerikai pszicho‑thrillerhez kapcsolják, amely Csajkovszkij Hattyúk tavát eljátszó balerinákról szól. Azonban létezik Black Swan (Fekete hattyú) események is: ezek váratlan, előre meg nem jósolható, események.

Four Generations Property SE

Four Generations Property SE – új ingatlanbefektetési konstrukció a magyar piacon: életjáradékos ingatlanok

Az utóbbi közel másfél év olyan módon írta át az életünket, hogy azt el sem tudtuk volna képzelni.

befektetés

Ingatlanbefektetés és társadalmi szerepvállalás egyben

Az elmúlt 10 éveben rohamosan csökkent a nyugdíjak vásárlóértéke, ezért abból egyre nehezebb elfogadható szinten megélni. Pedig az időskorúak anyagi biztonsága, a jövedelmi helyzetük jelentős mértékű javítása egyszerű, sőt, annak eszköze is rendelkezésre áll.

befektetés

Mit érdemes tudni az életjáradékról és milyen lehetőségeket rejt magában?

Míg az erőnk teljében vagyunk, elképzelhetetlen, hogy eljön majd a nap, amikor képtelenek leszünk megfelelően finanszírozni az igényeinket. Bár félelmetes ez a gondolat, de jobb elfogadni a megmásíthatatlant.

INGATLANBEFEKTETÉS

Ingatlanbefektetés

Friss hírek, információk, elemzések szakértőink véleményének tükrében és kommentálásban.

befektetés

Féláron igényelhet magyarországi ingatlant rengeteg magyar

A LAKÁSNEKED egy új, biztonságos és kedvezményes otthonteremtési alternatíva, ami szabadalmilag is védett. A cég által kínált konstrukció alapját olyan életjáradékkal (NEM eltartási szerződéssel) érintett magyarországi ingatlanok képzik, melyeknél a piaci érték jelentős részét (50%-át) nem kell kifizetni.

befektetés

Te milyen befektetést választasz?

Aki szeretné növelni a vagyonát, az többféle befektetési lehetőség közül választhat – vagy akár egyszerre többe is belevághat.

befektetés

Elszámoltamagát.hu – Egy blogbejegyzés és a tények

2019-et írunk, egy blogger oldalán megjelent egy a cégünket és a szolgáltatásunkat lejáratni szándékozó cikk, amely egy-két ügyfelünk esetében bizonytalanság érzését keltette. Annak érdekében, hogy azon jövőbeni érdeklődőinket is megnyugtassuk, akik a személyes tapasztalat helyett ilyen írásoknak adnak hitelt, itt tételesen cáfoljuk (leleplezzük) az abban megjelent rágalmakat, hamis állításokat és szándékos csúsztatásokat. Dőlt betűvel jelezzük a blogger állításait, vastagított betűvel pedig a tényeket, cáfolatokat.

Videók

Piac és Profit Konferencia: Hliniczky Krisztián elnök-vezérigazgató előadása.

Ingatlanbefektetési konferencia / Hliniczky Krisztián elnök-vezérigazgató előadása

Televíziós reklám (RTL Klub)

Televíziós reklám (RTL Klub)