SMBP

smbp

SMBP egy angol mozaikszó, ami a Small Money Big Property szavakból áll össze, a jelentése pedig kis pénz, nagy ingatlan. Ez a rövidítés fejezi ki legjobban a Four Generations Property SE által megalkotott szolgáltatást és annak célját, hogy ne csak a jelentős tőkével rendelkezők kiváltsága legyen komoly nyereséget elérni ingatanbefektetéssel.

Az SMBP konstrukció egy új lehetőség azoknak, akik nem rendelkeznek több tíz vagy száz millió forinttal ahhoz, hogy ingatlanba fektessenek és azoknak is, akik első körben csak ki akarják próbálni magukat az ingatlanbefektetések világában.

A szolgáltatás

A portfolióinkban kifejezetten befektetési célú ingatlanok szerepelnek, ami azt jelenti, hogy kiválasztásukkor kiemelt vagyonképzési profittermelési potenciállal kell rendelkezniük. Ennek érdekében cégünk az úgynevezett életjáradékos (NEM ELTARTÁSI SZERZŐDÉSES) ingatlanok piacán tevékenykedik és ért el piacvezető szerepet az elmúlt 10 éveben.

A portfólióépítési stratégiánk lényege, hogy a megbízóink túlnyomó többségben olyan 70 év feletti idős személyek, akik úgy adják el ingatlanjaikat a piaci árhoz képest 50%-os kedvezménnyel, hogy cserébe csupán az ingatlanhasználati (nem haszonélvezeti) jogukat kérik fenntartani. Ez garantálja az SMBP konstrukciónak azon a vállalását is, hogy ügyfeleink a befektetett tőke kétszeresének megfelelő értékű, azaz 200%-os ingatlanfedezetet, tőkegaranciát kapjanak.

A szolgáltatás igénybevételének folyamata:

szolgáltatás
Menedzseljük az ingatlanok kiválasztását a befektetők csoportosítását és biztosítjuk a teljes jog hátteret is.
szolgáltatás
Kollégáink egy telefonos és/vagy személyes konzultáció keretében részletesen tájékoztatják Önt a szolgáltatás részleteiről és az igénylés feltételeiről.
szolgáltatás
Hogy Ön is részesedhessen ezekből a befektetés célú ingatlanokból, aláírjuk a
megbízási szerződést és befizetésre kerül a szerződéskötési díj.
szolgáltatás
Megkötésre kerül a tulajdonszerzést eredményező, illetve a 200%-os fedezetet biztosító szerződés, mindez teljeskörű ügyvédi és földhivatali ügyintézés mellett.

A szolgáltatásunk további előnyei:

  • a minimális tőkeigény, csupán 3 millió Ft

  • díjmentes ügyvédi és földhivatali ügyintézés

  • a lakástakarékpénztári megtakarítások felhasználása

  • jelentős adóoptimalizálás lehetőségének biztosítása

  • az 50% illetékkedvezmény