Vagyonképzés ahogy mi csináljuk

Az ingatlan mint befektetési eszköz

Az ingatlanbefektetésnek számos nyilvánvaló előnye van. A minimális kitettség, mert a megtérülése más befektetésekhez képest kevésbé függ a hazai és a nemzetközi pénzügyi piac történéseitől. Az infláció elleni védelem, ugyanis az ingatlan értéke gyorsabban növekszik, mint az infláció, így lehetővé válik, hogy befektetésünk megőrizze a reálértékét. A befektetés irányítása, mivel az ingatlan egy kézzelfogható vagyontárgy, ennek eredményeként a tulajdonos módosíthatja azt, emelve annak értékét (felújítás, korszerűsítés, bővítés).

Mindezekkel szemben eddig ott volt a legnagyobb ellenérv, hogy az ilyen befektetés nem likvid. Eddig! Mert az általunk kínált konstrukció amellett, hogy megtartja, sőt tovább növeli a már meglévő előnyöket, még a 80%-os likviditást is biztosítani tudja (a hagyományos metódushoz képest).

vagyonképzés

A Szolgáltatás

A Cégünk 2012-ben azzal a céllal jött létre, hogy a hazai és a nemzetközi ingatlanpiac markáns és kiemelkedő szereplője legyen. Ezen célkitűzésünk sikerének záloga a munkatársaik több mint 20 éves szakmai tapasztalat mellett, az a konstrukció, amin keresztül meg tudjuk teremteni az alkalmat, valamint az eszközt arra, hogy minél többen élhessenek az ingatlanbefektetésben rejlő lehetőségekkel.

Egy 2015-ben életbelépett jogszabály okán a biztosítótársaságokon kívül kizárólag magánszemélyek köthetnek egymással Életjáradéki Szerződést. A Mi szolgáltatásunk ennek vagyis a magánszemélyek közötti életjáradéki szerződéskötés megkötésének támogatása!

Teljeskörű tájékoztatással, független szakértők bevonásával, a jogi háttér biztosításával, az ingatlanok felkutatásával, felértékeltetésével, a megfelelő garanciák szerződésbe való foglaltatásával és az optimális fizetési konstrukció kialakításával.

Mit szólna hozzá?

Ha azt mondanánk

 • Hogy az ügyfeleink számára egy olyan lehetőséget teremtettünk meg, amely által a tőzsdei befektetésekre jellemző extra hozamra tehetnek szert, csak éppen a pénz és tőkepiacokra jellemző kockázatokkal nem kell számolniuk.
 • Hogy ez a konstrukció nem valamilyen értékpapír, befektetési alap, de még csak nem is valamilyen tőzsdei ügylet, hanem egy olyan lehetőség, amelynek valós tárgyi (ingatlan) fedezete van, és amely azonnal az ügyfelünk tulajdonába kerül. Ráadásul, ez akár 5-ször többet is érhet az egyösszegben elhelyezett tőkénél, ami nagyfokú biztonságot garantál.
 • Hogy ehhez az extra hozamot eredményező lehetőséghez az egyébként szüksége tőkének (piaci értéknek) csupán a 20%-át kell egyösszegben befektetni, ezt követően pedig már csak a havi részleteket maradnak hátra, aminek köszönhetően a rendelkezésre álló pénzeszközök jelentős része (80%) likvid marad.
 • Hogy ezt az instrumentumot (ingatlan) nem szükséges a futamidő alatt menedzselni, ápolni, gondozni és főleg nem kell különböző befektetési döntéseket hozni és/vagy stratégiát alkotni. Így, az sem különösebb időbeli ráfordítást, sem energiát nem igényel az ügyfeleinktől.

Magas hozammal bír,
mert megduplázható a tőke

Az ügyfeleink kalkulálható időtávon belül jelentős vagyongyarapodást érhetnek el.

Biztonságos, mert ez egy zárt konstrukció

Ugyanis már az első tőkerész elhelyezésekor azonnali az 1/1-es tulajdonszerzés.

Likvid, mert csak 20%-ot kell lekötni

A fennmaradó összeg részletekben fizethető meg, a szabad tőke pedig másra fordítható.

Befektetési célú ingatlan lépésről lépésre

tájékoztatásTájékoztatás

Első lépésként részletesen elmondjuk, hogyan épül fel a konstrukció és mire lesz szüksége ahhoz, hogy igénybe tudja venni a szolgáltatást (hivatalos dokumentumok, nyomtatványok és személyes okmányok).

igényfelmérésIgényfelmérés

Amelynek során, Ön megadja, mennyi pénzt fektetne be, ezt milyen értékű ingatlanba és milyen hasznosítási céllal tenné.

tanácsadásTanácsadás

Mivel elemzőink folyamatosan új szempontokat és rejtett összefüggéseket tárnak fel az ingatlanpiacra vonatkozóan, igény esetén segítünk Önnek a megfelelő ingatlant megjelölni.

kiválasztásKiválasztás

Önnek egyrészt lehetősége lesz a folyamatosan bővülő és megújuló kínálatunkból kiválasztani, a leginkább megfelelő lakást vagy házat.
De leadhatja egyedi paraméterek szerinti igénylését is, amire szintén érvényes lesz az összes kedvező feltétel.

tanácsadásSzerződéskötés

Végül a kiválasztott ingatlanra vonatkozóan, a szükséges dokumentumok benyújtását követően megtörténik az 1/1-es tulajdont eredményező szerződéskötés, mindez teljes körű ügyvédi és földhivatali ügyintézés mellett.

Előnyök

 • Átlátható: A szolgáltatás kiszámítható fix díjjért vehető igénybe, nálunk rejtett költségekkel nem kell számolnia.
 • Elérhető belépési limit: Vagyonképzési szolgáltatásunkat már 25 millió forintos kezdőtőkével is elérheti.
 • Likvid: a hagyományos ingatlanbefektetési metódusokhoz képest nálunk az ingatlanérték akár 80%-a likvid maradhat mindez extra költségek nélkül.
 • Szabadságot nyújt: mentesítjük a kiadási kényszertől, a bérbeadással, hasznosítással járó döntések meghozatalától, és annak minden adminisztrációjától.
 • Diszkrét: portfólióját maximális diszkrécióval, professzionálisan építjük és kezeljük.
 • Az illetékkedvezmény és az állami támogatsá lehetőségét is nyújtja: a vagyongyarapításba egyszerűen bevonhatja lakástakarékpénztári megtakarításait és automatikusan élvezheti az 50%-os illetékkedvezmény előnyét.
 • Személyes: dedikált tanácsadó gondoskodik arról, hogy a vagyonképzés folymatáról bármikor tájékozódhasson.
 • Országosan elérhető: ügyfeleinket számára az ország minden pontján elérhetővé tettük a szolgáltatásunkat.

KALKULÁTOR

A tervezéshez és az összehasonlításhoz elengedhetetlenek a releváns adatok és számok. A kalkulátor az ingatlan piaci értékének megadását követően azt a havonta fizetendő összeget adja ki amellyel a 20%-os kezdeti kifizetés mellett a befektetőnek vállalnia kell az 1/1-es azonnali tulajdon megszerzéséhez. (A számoláskor megadható legalacsonyabb ingatlanérték a minimális tőkeigény figyelembevételével legalább 25 millió Ft kell, hogy legyen.)

Ft

EMLÉKEZTETŐ: A szolgáltatás feltételi könnyen teljesíthetők, a havonta fizetendő összeg fix, nem emelkedik az inflációval és nem terheli semmilyen extra díj vagy járulék.